+(45) 20 68 42 22 peter@perumainvest.dk

Behandling af person data

Hvem er vi

Peruma Invest
Cvr nr. 42035963
https://perumainvest.dk.

Kontakt informationer

Åben mandag – fredag: Kl. 9.00-17.00
Telefon +45 20 68 42 22
E-mail: peter@perumainvest.dk

Behandling af person data

Som led i kundeforhold med Peruma Invest indsamles følgende personoplysninger hvis man er fysisk person eller juridisk person. Navn, Cpr nr., CVR nr., Adresse, telefonnr., e-mail, indtægt- og formueforhold. 

Personoplysninger indsamles med henblik på at kommunikere og identificere kunder ved Peruma Invest. Herunder er det et lovkrav at Peruma Invest kan identificere sine kunder med henblik på hvidvaskningsloven og Kend din kunde.

Personlige oplysninger opbevares indtil kundeforholdet med Peruma Invest opsiges, hvorefter de vil blive slettet. Peruma Invest kan dele personoplysninger med sine samarbejdspartnere. Peruma Invest kan ligeledes lade personlige oplysninger indgå i sædvanlige backup procedure.

Som følger af behandling af personoplysninger har kunder en række rettigheder i henhold til den danske Persondatalovgivning: Ret til Indsigt, ret til berigtigelse, ret til sletning, ret til begrænsning af behandling, ret til underretning, ret til dataoplysninger og ret til indsigelse. Anmodning om udøvelse af rettigheder kan rettes til Peter@perumainvest.dk

Kunder har også ret til at klage til Datatilsynet over behandling af personoplysninger. Klager kan i så fald sendes til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K. 

Cookies

Hvis du udfylder vores kontaktformular, modtager vi den information du har valgt at sende til os. Vi deler ikke dine data med udefra kommende.

Hvor lang tid beholder vi din data

Den information du giver til os, beholder vi og lagrer sikkert så længe du stadig er aktiv kunde hos os. Vi sletter alle henvendelser inden for max. 2 år.

Klage

Ønsker du at klage kan du kontakte os på mail Peter@perumainvest.dk eller telefon 20 68 42 22